Weggever Artikel 2 - Tijd voor Winst
cropped-cropped-cropped-cropped-Tijd-voor-Winst-Logo-compleet-Geel-png-1.png

Het probleem van meer, meer, meer (en de oplossing)

Als coach of therapeut wil je het liefst zo veel mogelijk uren met jouw klanten maken. Je bent immers het verschil aan het maken in de levens van anderen. Je investeert daarom veel tijd en euro’s in je netwerk en de beste trainingen. Elke euro gaat naar je missie.

Dan is het extra vervelend als je winstpotje leeg blijft.

Of je het nou wil of niet, winst bepaald niet alleen de mate waarin jouw missie gaat slagen, het heeft ook direct invloed op jouw salarispotje en jouw energiepotje.

Veel business coaches zeggen dat je meer omzet moet maken. Dat je of je prijs of je afzet moet verdubbelen, of beide. Andere zeggen dat je moet snijden in de kosten.

En hoewel meer omzet als ook minder uitgaven veel voor je bedrijf kunnen betekenen, wordt de continuïteit door één ding bepaald:

Winst.

En jouw vermogen om dit in het zicht te houden.

Het is dus zonde van je geld om te investeren in dure trainingen voor meer omzet of om op je geld te gaan zitten als je simpelweg niet kan sturen op winst.

Wat je wil is eerst ontdekken of je doel klopt. Dat je weet dat je plan financieel gezien klopt. Pas daarna is het interessant én ook veel slimmer om te investeren in de groei van je bedrijf en je missie. Strategie vóór groei.

Het is jou niet te doen om meer, meer, meer, maar je wilt wel een maandelijks salaris en wat winst, zodat je dit kan delen met je geliefden.

Geen grip hebben kan je veel stress geven. En je wilt best wel geld investeren om er wat aan te doen, maar dan moet het wel zin hebben. Business coaching en bezuinigen zijn verspilling van tijd en geld zolang je nog geen plan hebt.

Gelukkig kun je die na het lezen van het laatste artikel krijgen.

Download nu de GRATIS (gewoon lekker op zijn Hollands ;)) checklist die je inkomen laat kloppen!

En gun jezelf die frisse blik!

Tijd voor Winst draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders