cropped-cropped-cropped-cropped-Tijd-voor-Winst-Logo-compleet-Geel-png-1.png

Om winst niet meer boeiend te maken heb je het eerst boeiend te maken

Als coach of therapeut heb je je hart op de juiste plek.

Alleen je geld niet.

En dat is niks geks, ik noem dat gezonde weerstand.

Als je mijn eerdere artikelen hebt gelezen dan weet je nu over het bestaan van een systeem. Dus nu kan je van de weerstand naar de leerstand.

Een andere oplossing is om zelf grip te krijgen binnen je boekhoudsoftware door het aanmaken van meerdere grootboekrekeningen. Begin er niet aan. Ook niet als je boekhouder zegt dat hij of zij dit wel kan. Is gewoon niet waar.

Nog een oplossing is om het bij te houden in Excel of in een kasboekje. Dit doe je hooguit 3 weken en dan laat je het links liggen. Zonde van de tijd.

En er is iets wat harder knaagt.

Want je hebt je hart op de juiste plek én je leeft op de juiste plek. In Nederland. En dat brengt met zich mee dat je geld niet zo boeiend vindt. Het is heel Nederlands om zuinig te doen. Het is heel Nederlands om bescheiden te doen. En het is heel Nederlands om het alleen te willen doen, zoals ik al schreef, je doet het liever zelf in je boekhoudsoftware of in Excel, want dan hoef je geen hulp te vragen.

En dat is oké.

Het is alleen niet oké als je ondernemer bent. Want als je je ideale klant en het probleem wat je voor deze klant oplost écht serieus neemt dan moet er gewoon een gezonde geldstroom door je bedrijf lopen én dan moet het geld op de juiste plek, bij het juiste doel terecht komen.

Veel te veel coaches en therapeuten halen te weinig inkomsten uit hun groei door hun financiële weerstand. Het systeem helpt je om de verhouding blijvend te herstellen, zodat ook jij gaat genieten.

Is dit relevant voor jou?

Laat hieronder je gegevens achter en je blijft via email geïnformeerd. Daarnaast ontvang je direct de Tijd voor Winst checklist. Waarin je jezelf stap voor stap naar de status van Winstgenieter vinkt.

Tijd voor Winst draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders