Persoonlijke winst analyse

Nu voor € 27,-

Je financiën in vorm krijgen

Wil je meer winst uit je omzet halen?

Veel coaches en therapeuten groeien met hun omzet, maar veel te veel maken geen winst of betalen zichzelf te weinig salaris. Zonde, want dat hoeft niet. Wil je geen last meer hebben van:

Niet goed, geld terug

maak winst

Nu nog inclusief adviesgesprek

Binnen enkele minuten weet je waar je financiële focus verbeterd moet worden. In een persoonlijke video zie je hoe je praktisch naar je doelen kan kijken. 

ik ben Kelly de groen

En als jij lol & rust krijgt in je financiële groei is mijn missie geslaagd

Mijn loopbaan startte bij Pwc. En in de rol van accountant heb ik meer dan 10 jaar ondernemers ondersteund met hun boekhouding, cijfers, aangiften en jaarverslagen. 

Met Tijd voor Winst ondersteun ik coaches en therapeuten met het behalen van hun doelen; winst, groei en een maandelijks salaris voor de voldoening van hun werk.

In 2019 heb ik de opleiding tot Profit First Professional afgerond en meegewerkt aan het #1 Managementboek Winstgevende Plannen van Femke Hogema. Femke is de eindbaas op het gebied van winst en het trainen van accountants en boekhouders in Nederland.

Benieuwd hoe jij een winstgevend plan maakt? Vraag de persoonlijke Winst analyse aan.

Betaal veilig via iDeal 

nu voor € 27,-

Hoe vraag je de analyse aan?

Nadat je de analyse hebt aangevraagd ga ik meteen voor je aan de slag. De videoreview ontvang je vervolgens per mail. Het adviesgesprek kun je zelf inplannen in de agenda van Kelly op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 
Je loopt geen enkel risico.

Veelgestelde vragen

Nadat je de analyse hebt aangevraagd, ontvang je een simpel formulier van mij voor jouw input. Na ontvangst ga ik meteen voor je aan de slag. Na het ontvangen van de input, plannen we ook een adviesgesprek in. Hierin bespreken we de analyse en krijg je gerichte tips hoe je je winst verbeterd. De video review ontvang je uiterlijk 48u voor aanvang van het adviesgesprek per mail.
Nadat je het adviesgesprek hebt gepland weet je wanneer je de review kan verwachten. Deze krijg je namelijk uiterlijk 48 uur voor de afspraak per email op gestuurd. Het is een persoonlijke review die als video wordt opgenomen. Deze kun je dus zo vaak terug kijken als nodig is.
Jazeker! De opname van de review en het adviesgesprek kan je op ieder moment terugkijken. En ook de calculator kan je opnieuw invullen. Zodat je deze in iedere fase van je ondernemerschap opnieuw kunt gebruiken.
Tijd voor Winst draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches