Persoonlijke Winst Calculator

Nu voor € 29,-

Je eenmanszaak winstgevend krijgen

Wil je niet langer bezig zijn je cijfers zoveel mogelijk te negeren?

Veel coaches en trainers groeien met hun omzet, maar veel te veel maken geen winst of betalen zichzelf te weinig salaris. Zonde, want dat hoeft niet. Wil je geen last meer hebben van:

Niet goed, geld terug

geef vanuit winst

Met persoonlijke videoinstructie

Binnen een paar uur weet je waar je financiële focus verbeterd moet worden. In een persoonlijke video zie je hoe je praktisch naar je financiële doelen kan kijken. 

ik ben Kelly de groen

En als jij lol & rust krijgt in je financiële groei is mijn missie geslaagd

Mijn loopbaan startte bij Pwc. In de rol van accountant heb ik meer dan 10 jaar ondernemers ondersteund met hun boekhouding, cijfers, aangiften en jaarrekening. 

Met Tijd voor Winst ondersteun ik sinds 2018 coaches en trainers met het behalen van hun doelen; winst, groei en een maandelijks salaris voor de voldoening van hun werk.

In 2019 heb ik de opleiding tot Profit First Professional afgerond en meegewerkt aan het #1 Managementboek Winstgevende Plannen van Femke Hogema. Femke is de eindbaas op het gebied van winst en het trainen van accountants en boekhouders in Nederland.

Sinds 2021 ben ik financieel trainer voor de studenten van MARK Academy en zijn zij voor mijn les geslaagd als hun financiële ondernemersplan klopt. Benieuwd hoe jij een financieel jaardoel stelt? Koop de calculator en krijg persoonlijke begeleiding.

Betaal veilig via iDeal 

Ik was benieuwd naar mijn financiële doel en hoe Kelly hiernaar kijkt. De calculator is super handig en duidelijk. Ik ben blij met de videoboodschap, hoef ik zelf niet in een rapport te duiken. Echt een aanrader!
Elisa Bergheger
Elisa Bergheger Coaching
Met een kleine investering qua tijd heeft Kelly mij een enorme boost aan vertrouwen in de toekomst gegeven. Ik heb handvatten gekregen waardoor ik grip en inzicht krijg in mijn situatie.
Anna Bruggeman
Bonute Coaching & Training
nu voor € 29,-

Hoe vraag ik de Winst Calculator aan?

Nadat je de calculator hebt aangevraagd gaat Kelly meteen voor je aan de slag. De calculator met persoonlijke videoboodschap ontvang je vervolgens per mail. Het adviesgesprek kun je zelf inplannen in de agenda van Kelly op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. 
Je loopt geen enkel risico.

Veelgestelde vragen

Nadat je de Winst Calculator hebt aangevraagd, ga ik de videoboodschap voor je opnemen en mail ik je beide zo snel mogelijk. We plannen ook meteen een adviesgesprek in. Hierin bespreken we het jaardoel en krijg je gerichte tips hoe je dit neer gaat zetten. De calculator met videoboodschap ontvang je uiterlijk 48u voor aanvang van het adviesgesprek per mail.

Nadat je het adviesgesprek hebt gepland weet je wanneer je de calculator kan verwachten. Deze krijg je namelijk uiterlijk 48 uur voor de afspraak per email opgestuurd. Het is een persoonlijke begeleiding die als video wordt opgenomen. Deze kun je dus zo vaak terug kijken als nodig is.

Jazeker! De opname van de videoboodschap en het adviesgesprek kan je op ieder moment terugkijken. En ook de calculator kan je ieder jaar opnieuw gebruiken. Binnen elke groeifase van je ondernemerschap!

Tijd voor Winst draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders