Over mij - Tijd voor Winst

Over mij

Ik leerde al heel jong...

Dat geld iets is om je druk over te maken.
Geld is belangrijk.

Mijn ouders voelde zich gezegend met de blijde verwachting van een drieling, maar de nieuwe verdeling tussen tijd en geld, dat was een uitdaging.

Een uitdaging die mijn ouders met al hun creatiekracht aanpakte door een goede planning van hun zorgtaken, werk, vakanties en hun geld.

En dat werkte aanstekelijk. Zo zat ik als kind al, op de camping, mijn vakantiezakgeld bij te houden. En in bijbaantjes wist ik precies wat ik moest doen om aan het einde van de week met 100 euro het weekend in te gaan.

Toen mijn buurman vertelde dat hij accountant was en daarmee in het kasboekje van bedrijven mocht kijken en mocht meedenken over hun geldspel ontplofte mijn kleine meisjesbrein en werd een accountant, in de dop, geboren.

En als jij lol en rust krijgt in jouw financiële groei is mijn training geslaagd!

Waar de traditionele accountant...

De cijfers, met abracadabrataal en rapporten, alleen maar nog ingewikkelder maakt. Is het mijn talent om cijfers en winst zo simpel te maken, dat een 12 jarige het snapt.

Tijdens mijn live trainingen neem ik oa leefstijlcoaches, hondentrainers en massagetherapeuten spelenderwijs mee in hun geld- en belastingspel. Ze zijn te lang bezig geweest hun cijfers zoveel mogelijk te negeren en besluiten dit voor eens en voor altijd aan te pakken.

Met antwoorden op, wat zijn de 4 financiële doelen? Waar ligt jouw financiële verantwoordelijkheid? Hoe organiseer je dit? En wat brengt het jou en jouw geliefden?
Want naast je hart, ook je geld op de juiste plek krijgen, dat is de uitdaging!

"Everybody can be great... because anybody can serve. You don't have to have a college degree to serve. You only need a heart full of grace. A soul generated by love."
Martin Luther King Jr

Mijn hoogste prioriteit in het leven...

is fijne momenten creëren met mijn dierbaren. Eric, Iris, onze ouders, buren en vrienden in het bijzonder. Wanneer we samen zijn wil ik ze al mijn aandacht en energie geven.

Zowel persoonlijk als professioneel wil ik anderen helpen. Helpen met groeien middels ondersteunende routines en ritmes, helpen bloeien door de diepgang op te zoeken en helpen snoeien door prioriteiten te stellen.

Om dit te kunnen zorg ik goed voor mijn welzijn. Mijn relaties en mijn oneindige projecten in mijn bedrijf, mijn moestuin en in de keuken waarbij mijn gezin de grootste rol speelt, ondersteunen mij hierin.

Ik sta voor datgene waarin ik geloof en dan vooral voor liefhebben van dat wat er al is én ik sta open voor nieuwe ervaringen en verfijning.

Het hebben van een financieel gezond bedrijf ondersteunt mij hierin. En wat er ook gebeurt, ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen. Het begeleiden van mensen is zowel een verantwoordelijkheid als een voorrecht.

Tijd voor Winst draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders