Winstplan - Tijd voor Winst

Ontvang de voorbereiding op de gratis Winstplan sessie met Kelly

Waar we tijdens deze sessie naar kijken

Ben je te lang bezig geweest je cijfers zoveel mogelijk te negeren? Na de sessie begrijp je precies de oorzaak en heb je concrete stappen om meer winst te halen uit je eenmanszaak.

Vertrouwd door 100+ coaches en trainers uit Nederland

anouk van daelen

Blafwerk

Kelly is behalve een ervaren accountant een heel goede, prettige coach. Ze helpt je met een gezond financieel plaatje, maar denkt ook mee als ondernemer. Het gaat veel verder dan zorgen dat je de boel op orde hebt voor de belastingen. Met Kelly’s support, via e-mail, maar ook via live zoom sessies, bouw je aan je bedrijf. Ongelofelijk waardevol! En ze is ook nog eens gewoon een super leuke vrouw.
Echte aanrader!!

resultaat

Enkele klantresultaten uit 2023

Dien je aanvraag in, de sessie is gratis.

waarom aan de slag met mij?

In mijn rol als winst- en belastingadviseur heb ik

Beantwoord het vragenformulier, de sessie is gratis.

deze ondernemers gingen je al voor!

Gemiddelde beoordeling van een 9,8​

4,9 / 5,0 op basis van geverifieerde Google reviews
5/5
WINSTPLAN IS ECHT EEN AANRADER!!! Ik mocht zowel privé als voor ons bedrijf samen werken met Kelly. Kelly breng je met haar professionaliteit en enthousiasme naar een focus en geeft je inzichten in je bedrijf en privé leven om op deze manier financiële doelen te bereiken. Ik heb nu meer focus en een mooi stappen plan. Zo fijn !!
Jacquelien Bruyn
Buitenkans Twente
Samenwerken op een fijne, vertrouwelijke en rustig manier Voordat ik aan het traject begon was ik super onzeker over het geld uitgeven. Veel van mijn gedachten zorgde ervoor dat ik weinig uit gaf. Nu kan ik precies op mijn bankrekening zien hoeveel ik nog kan uitgeven, waardoor ik veel makkelijker investeringen kan doen. Daarnaast heeft zij mij enorm geholpen om ook met doelstellingen aan de slag te gaan. Ik weet nu wat ik iedere week moet doen om dit te behalen!
Ashley van Lieshout
Dog's Favourite
Beste investering van 2021! Dankzij Kelly heb ik weer rust, plezier en motivatie voor de administratie binnen mijn bedrijf. Kelly is zeer begripvol, heeft geduld, is helder & duidelijk in haar communicatie en leert je stap voor stap de beste keuzes te maken om je bedrijf financieel te laten groeien en meer overzicht te krijgen!
Sahrona de Gooijer
Sahrona Holistic Life
Eerste hulp bij financiële gezondheid! Als masseuse wil ik me bezighouden met waar ik goed in ben: actief bijdragen aan andermans welzijn. Het is dan heel belangrijk om iemand te vinden die zorgt dat de cijfers kloppen. Kelly heeft mij direct een aantal waardevolle lessen geleerd en ervoor gezorgd dat ik mezelf niets tekort doe. De fundering voor een gezonde administratie is gelegd, ik raad Kelly van harte aan!
Wendy Reijnhoudt
Uredu Wellness
Zeker aan te raden!! Tijd voor Winst heeft mij perfect geholpen. Ik was startende en de financiële situatie had ik nog niet helemaal scherp (belastingen/winst berekenen/kosten overzichtelijk maken, etc.) Kelly heeft mij hierin goed geholpen. ze heeft mij een duidelijke structuur aangeleerd en hierin helemaal zelfstandig gemaakt.
Gert-Jan Giesbers
Steady Sport
Toch maar die extra rekeningen gaan openen! De Masterclass is een aanrader. Energiek met al die leuke kleurtjes die gebruikt worden en heel leuk opgezet. Kelly straalt en weet haar kennis goed over te brengen! Ook top hoe Kelly de tijd gaf aan de deelnemers voor vragen en hoe ze de regie terugpakte. Ze betrok iedereen bij het proces. En nu ga ik aan de bak met implementeren!
Ferrina Strengnaerts
Ferrina Inspires
Titel van de testimonial Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam condimentum porttitor mauris, at facilisis ligula.

Voornaam / Bedrijfsnaam

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur deze gerust naar info@tijdvoorwinst.nl

Jij verbetert de levens van jouw klanten, maar hierin ‘vergeet’ je je eigen beloning. En soms ‘vergeet’ je dat de Belastingdienst ook nog van alles van je wil.
Ik ondersteun coaches en trainers persoonlijk en met effectieve systemen met het behalen van hun doelen; winst, groei en een maandelijks salaris voor de fijne dingen van het leven. Naast winstadvies geef ik belastingadvies en zorg ik ervoor dat alle belastingaangiften tijdig en juist worden gedaan en dat jij je cijfers niet langer ‘vergeet’. 

Nadat je het gratis gesprek hebt aangevraagd, ontvang je een simpel vragenformulier van mij.
Nadat je deze vragen hebt beantwoord neem ik dit persoonlijk door. Als ik vermoed dat ik jouw het beste kan adviseren, dan plannen we de Winstplan sessie in. Tijdens het gesprek stippelen we het plan uit én hoe ik je het beste kan helpen.
Daarna ben je volkomen vrij om de samenwerking aan te gaan, of niet. En dat geldt ook andersom. Oké?

Ieder kwartaal heb ik ruimte om 5 nieuwe klanten te verwelkomen.
Is het een Let’s go!
Dan krijg je post 🙂
De Tijd voor Winst brieven gaan op de 7e en 23e van de maand de deur uit. Dus dan weet jij wanneer je de eerste brief op de mat kunt verwachten. De brief zit trouwens in een witte envelop, geen blauwe 😉.

Dan moet je het niet doen.
Dit is niet iets wat je ff tussendoor doet. Dit is voor degene die uit de drama en de smoesjes zijn gestapt en moeite willen doen om het volgende te bereiken:

  • Elke maand een welverdiend salaris.⁠
  • En elk kwartaal een winstbonus. ⁠
  • Daarnaast heb je voldoende geld gereserveerd voor je belastingen en kosten.

Ik raad het af om een impulsieve actie te doen.
Als je tot hier bent gekomen …
Al zou je maar een verbetering zien van een paar procent in je winst en je vermogen. Of laat het alsjeblieft meer zijn dan de inflatie, wat een wereld van verschil zou dat al betekenen? Als je niks doet in een wereld die is ontworpen om je te verleiden, dan is het nooit genoeg. En zal je koers verliezen.

Dus pak de regie over je geld en je ondernemerschap.
Stop met uitstellen. En besluit.
Ontvang het vragenformulier.

Geef hier antwoord op de veel gestelde vragen. Zodat de klanten je niet hoeven mailen met deze vraag. Maar ze zelf het antwoord kunnen vinden.

Geef hier antwoord op de veel gestelde vragen. Zodat de klanten je niet hoeven mailen met deze vraag. Maar ze zelf het antwoord kunnen vinden.

Binnen 10 minuten bereid je je voor op de gratis Winstplan sessie

Heb je nog vragen?

Stel je vraag per email en krijg binnen 2 werkdagen reactie!

Tijd voor Winst draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders